Over Henriëtte Wiessenberg

Professioneel en gekwalificeerd

15 jaar ervaring

Sinds 2007 bezield werkend vanuit het hart bij Emerga. Vanuit haar fascinatie voor het bijzondere functioneren van lichaam en geest ontwikkelde zij Emerga's therapievormen. Het in samenhang aanpakken van fysieke en psychische blokkades zodat het zelfgenezend vermogen van het lichaam weer gaat werken is gegrond op haar jarenlange ervaring en een scala aan opleidingen.

Mind & Body

"Vanaf 2002 heb ik met 'verwondering' ervaren dat Mind & Body behandelingen een enorm positief effect hebben op mij als persoon bij o.a. het verwerken van bepaalde nare gebeurtenissen en ervaren op welke manier mind en body elkaar beïnvloeden. Deze manier van behandelen heeft mij dichter gebracht bij wie ik ben en wil zijn. Ik heb op die manier daadwerkelijk los kunnen laten, ervaren welke overtuigingen er in mijn mind zaten en kunnen voelen hoe deze zich vastzetten in mijn lichaam en welke angst dit gaf om de (mind)controle los te laten om uiteindelijk te belanden in een hele andere diepere controle en rust. Ik vond het een openbaring!

Bevrijdt uit die vicieuze cirkel ontstond er ruimte, kwam er beweging ('het zelfgenezend vermogen') en werden er nieuwe verbindingen gemaakt. En ging ik anders en bewuster handelen. De liefde voor dit vak was geboren."

Mijn grootste waarde is liefde; liefde heelt. Liefde naar anderen, naar mijzelf en naar mijn cliënten. Het maakt zacht, oprecht en eerlijk. En werken vanuit die liefde maakt dat ik vanuit mijn lichaam / mijn gevoel kan werken. Het geeft vertrouwen ; naar mij maar ook naar mijn cliënten. Het straalt rust uit en een gevoel van veiligheid.’

[rev_slider alias="slider-2"][/rev_slider]

Opleidingen

  Nascholing

  • Hersenklassen: Brain I, Brain II en Brain III_Cranio
  • Immunologie_Cranio
  • Lymfedrainage_Cranio
  • Stervensbegeleiding_Cranio
  • Voetreflextherapie
  • Psychiatrie
  • Embryosofie_Cranio
  • Embryosofie - themadag fascia_Cranio
  • EFT Therapie
  • Dorn_ verdieping schouder
  • Slaap en slapeloosheid
  • Gelukspsychologie
  • Schildklier
  • Psyche en voeding
  • N. Trigeminus_Cranio
  • De stem vertelt_Cranio
  • Burnout - behandelprotocollen- 
  Image
  Henriëtte Wiessenberg - Foto: Ceciel Rip